Информация за доставка

Как да направите поръчка?

Разгледайте продуктите в нашия каталог и изберете желаните от Вас. За да ги добавите във Вашата виртуална кошница за пазаруване, натиснете бутона "КУПИ / ПОРЪЧАЙ". След това натиснете бутон "КОШНИЦА", за да прегледате списъка на поръчаните стоки. При някои от стоките трябва да сте избрали задължителни опции като количество, цвят, размер и др. Без тях няма да може да добавите желания от вас продукт. След като сте добавили всички желани стоки, натиснете бутон "ПЛАЩАНЕ / ПОТВЪРДИ". Следват няколко поредни стъпки, в които трябва да въведете необходимата информация за да финализирате Вашата поръчка.

След направена поръчка, ще се свържем с Вас на посочения телефон за да потвъждение.


Доставки с куриерска фирма


Разходите за доставка са изцяло за сметка на Клиента. Rzona.bg може да достави избраните от Вас стоки, с куриерска фирма, която предпочитате. Работим с Еконт експрес и Лео Експрес. Преди експедицията, Вие ще сте информирани за стойността на доставката.

www.rzona.bg има сключени договори с някои куриерски фирми, като по този начин Клиентът ползва отстъпка при ползване на услугата.

Предоставяме възможност за изпращане като пощенска пратка, както и услугата доставка офис-офис, съобразно клоновата мрежа на спедиторската фирма. 

Срокове за доставка

Според вида на населеното място, Вие ще бъдете информирани за срока на доставката. Стандартният срок на доставка е до 2 работни дни. Поръчки, получени след 16.00 часа, се обработват на следващия ден. Поръчки, приети до този час се експедират същия ден.  

В рамките на 24 часа ще се вържем с вас чрез e-mail и телефон, за да потвърдим вашата поръчка и да уточним някои подробности, както и да Ви информираме за най-удачния вариант на доставка като време и цена.
Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на телефон: +359  885 019 322!

Поръчките се изпращат само след потвърждение на Клиента относно цената, срока и стойността на поръчката и доставката. 

Какви начини на плащане поддържаме?

1. С наложен платеж - заплащате на куриера, в момента на доставката.

2. Плащане с банков превод - Вашата поръчка може да заплатите по банков път. В основанието за превода запишете номера на поръчката си.

Нашите банкови детайли са:

Банка ИНВЕСТБАНК АД

BG03 IORT 7375 1002 8027 00

СЪРВИС ТИЙМ ЕООД

Ако желаете да получите данъчна фактура към поръчката си, моля въведете данните за вашата фирма и отбележете това в полето за пояснения.

Сървис тийм ЕООД не е в режим по ДДС и съответно фактурите, които се издават са опростени.